gissa varför jag inte bloggat som en galning på senaste tiden

31 maj, 2011, 20:35 i vardagliga ting | Kommentera

Svaret är att min hals är helt igenkorkad, näsan rinner och min röst låter som en 55-årig alkolist. Med andra ord är jag sjuk och jag har ingen ork att varken blogga ELLER göra något intressant som jag kan blogga om. Imorgon ska det dock hända grejer. För det första ska jag klä mig riktigt fint, bara för er. För det andra ska jag gratta en kamrat som tar studenten, men bara om han bjuder mig på fika. För det tredje ska jag köpa ett plagg eller två, bara för att det är kul och jag har ett behov att tillfredsställa.

Nu vet ni gott folk. För att jag ska orka med allt detta lägger jag mig nu, med John Meyer i öronen och Lisbeth Salander i boken.

Dela på Facebook 0


Annons:

Kommentarer

Kommentera?

Följ mitt RSS-flöde