Proppar i lungorna kanske?

8 mars, 2014, 8:07 i Gravid | 2 kommentarer

20140308-074334.jpg

God morgon loverz. Här ligger jag med ett nagellack som jag målade på igår kväll och ångrade i samma sekund. Hittade det och bara "Varför använder jag aldrig detta?" och en liten förtryckt del av hjärnan ba "För att du testat nån gång men inte gillat?" men tyvärr var den alldeles för förtryckt för att jag skulle lyssna på riktigt. Så nu har jag pastellrosa naglar (nåt Essie, kan kolla sen). Jag skyller på att jag var tvungen att ha nåt att göra under det urbota tråkiga Let's dance (som jag på riktigt kollar på för första gången - för att Kenza är med??).

Senare på kvällen fick jag iaf ont i bröstet när jag andades. Det var också lite svårt att andas (vilket det iofs ofta är numera eftersom E tar så mycket plats), och det manifesterades som torrhosta. Brydde mig inte först men sen fick jag lite panik för det blev värre så då googlade jag (problemlösning enligt formulär 1A) och det första som kom upp var propp i lungan, vilket tydligen är vanligare hos gravida. Efter det sov jag skönt. Eller så fantiserade jag om ambulansfärder (autocorrect ville skriva ambulansförare) och var halvt övertygad om att jag aldrig skulle vakna igen.

Det gjorde jag såklart. För foglossning skulle kunna väcka en död till och med. Det kanske är det som drabbat alla zombies i t ex Walking dead? Skulle förklara deras gångstil också.

Nu är det i alla fall morgon och jag tror inte längre att jag har proppar i lungorna. Jag är ju vid liv (kind of). Jag tror att jag fått nån slags nåt som satt sig i luftrören. Mitt immunförsvar är ju nedsatt och det var väl bara på tiden att jag skulle få uppleva denna del av att vara gravid också. Någon med makt har tydligen bestämt sig för att jag ska få "the full experience" av att vara gravid. Tackarrrrr.

(Upptäckt: Det är extra jobbigt att hosta när ens magmuskler dragits isär av livmodern. Vetefan var de finns nu? I mina framtidsdrömmar?? Ej där de en gång brukade vara iaf.)

Nu ska jag klä på mig och gå upp och underhålla mina päron som antagligen varit vakna sen soluppgången.

Sen ska jag måla glitter på mina naglar. Skademinimering.

Dela på Facebook 0


Annons:

Kommentarer

2 kommentarer till “Proppar i lungorna kanske?”

  1. Jo, 8 mars, 2014 20:22

    Tur att du är så jävla rolig dock. Skämten avlöser varandra, du är i ditt esse! <3

  2. Johanna, 9 mars, 2014 18:54

    Jo: :D Puss!

Kommentera?

Följ mitt RSS-flöde