Att köra handen genom en krokodil

5 maj, 2012, 21:47 i Resor | 2 kommentarer

20120505-220554.jpg
Från tidigare idag. Jag bad Anton att ta en bild på mig när jag klappade "krokodilen" (cape crocodile). Den heter så av uppenbara skäl vilka ni inte kan se eftersom jag står i vägen, vilket jag gör för att Anton är en usel fotograf (men bra på andra sätt). Istället för att klappa krokodilen på huvudet kör jag liksom min hand rakt genom dess skalle och det är verkligen en usel bild men mina shorts är ju rätt pigga.
Nu sitter vi på planet och enligt den här resans lilla hemsida, det finns en sån ja, så befinner vi oss på 11500 meters höjd en bit öster om Belgrad för tillfället. I Sverige väntar åtta grader som förhoppningsvis tar sig upp till 15 imorgon och det är ungefär hälften av det vi vant oss vid den senaste veckan. Det bränner lätt på mina smalben och lite över näsan nu, det är hudens minnen av dagens strandvistelse och påminnelsen är högst välkommen. Jag har inga strumpor i skorna, däremot har jag ett par hopknölade shorts i handbagaget. På de små flygplansteveskärmarna visas "Mästerkatten i stövlarna", igen, och jag har precis läst ut min bok ("Sju jävligt långa dagar" av Jonathan Tropper) och sörjer att den är slut. Jag önskar att den här flygturen var en tidsresa och att vi kommer att landa på Kreta den 28 april 2012 och att Johanna kommer att komma och möta oss med det största leendet innan vi packar in oss i hennes lilla bil och kör den slingriga vägen till hennes by på andra sidan bergen så vi kan umgås en hel vecka samtidigt som solen bleker och bränner.

Det var en underbar vecka och nu är jag avskedsdeppig och sentimental. Och lite brunare.

Dela på Facebook 0


Annons:

Kommentarer

2 kommentarer till “Att köra handen genom en krokodil”

  1. Johanna, 5 maj, 2012 22:45

    Me too skitdeppig :( . Älskar dig och saknar dig. Alltid så jävligt att ses för då vet man vad man inte har nära alltid - som man borde. Men i juni/juli! <3

  2. Johanna, 6 maj, 2012 19:37

    Johanna: Ja, det är verkligen bitterljuvt.. Varför måste det roliga alltid ta slut?! Men du har rätt, snart ses vi ju igen! Det är dagens mantra. ;) LOVE!!

Kommentera?

Följ mitt RSS-flöde