Yogatisdagar

17 april, 2012, 19:23 i Böcker, teve & film, Personligt | Kommentera

20120417-191742.jpg

20120417-191800.jpg
Är för tidig till yogan, så jag kryper upp bland paljettkuddarna i foajén med min nya bok (med en för tillfället mycket passande titel). Huvudvärken bankar och jag tror att det är början till migrän för världen liksom pulserar och tabletterna jag tog funkar visst inte alls, det var mer som att försöka laga ett brutet ben med ett plåster. Jag borde kanske vara hemma men det är jag inte och antingen är jag duktig eller så är jag dum och det spelar ingen roll nu ändå. Men kuddarna är sköna och kanske kan man bota huvudvärk med yoga.

Förresten läste jag ut Havsmannen och jag vet inte. Vidunderlig var den inte i alla fall.

Dela på Facebook 0


Annons:

Kommentarer

Kommentera?

Följ mitt RSS-flöde