å neeer på systeemeeet!

22 april, 2012, 13:00 i Personligt | 4 kommentarer

Inledde morgonen med en löptur och det kändes så himla skönt den här gången, och inte bara efteråt (som det brukar) utan även under.  Florence Valentin och låten här nedan hade nog något med det hela att göra:

Det ironiska i att man springer till en låt som heter "Upp på sociala, ner på systemet". Särskilt "Neeeeer på systeemeeeet!"-biten får mig att vilja springa med händerna ovanför huvudet i någon slags jublande segergest. Vilka är era bästa springlåtar?

Dela på Facebook 0


Annons:

Kommentarer

4 kommentarer till “å neeer på systeemeeet!”

 1. Johanna, 22 april, 2012 17:53

  Lose yourself - Eminem. Hahaha!

 2. Johanna, 22 april, 2012 17:53

  Jag vill liksom göra rappiga yo-rörelser mitt i joggen. Yeah.

 3. Sara, 23 april, 2012 07:45

  The chemical brothers - Galvanize och krunis - se på mig nu, vad tycker du?. Hm.. Laakso - dancing queen... Fast nu tänker jag lyssna mer på Florence :)

 4. Johanna, 23 april, 2012 09:54

  Johanna och Sara: Inga av dessa artister är väl förstahandsval hos mig annars, men nu ska jag lägga till dem alla på springlistan och se om de passar även för mig! Vad som funkar i spåret behöver ju inte nödvändigtvis vara samma som får igång en på dansgolvet tänker jag. :)

Kommentera?

Följ mitt RSS-flöde