Snälla februari, förstör nu inte det här

31 januari, 2012, 11:40 i Personligt | 3 kommentarer

Igår sprang jag. Vid halv nio på kvällen snörade jag på mig skorna, hoppade lite i hallen, skuggboxades med spegelbilden och gav mig ut. Och i lördags morse sprang jag. Alltså, fattar ni? FATTAR NI? Jag fattar inte. Jag bara håller andan och hoppas att denna motionslust håller i sig. Det senaste dygnet har jag till exempel oroat mig för att det ska bli väldigt kallt i februari så jag inte kan springa utomhus mer. Tänkt på det ganska mycket faktiskt. Igår var det -9, och det kändes trots att jag springer med underställ. Hur som helst så är jag nöjd med att jag sprang genom hela januari. Svinkalla idiotiska januari. Och jag sprang. Som en oljad blixt... eller en deltagare i Biggest loser. Men jag sprang i alla fall.

Idag har jag strumpbyxor under skinnbyxorna för att inte frysa. Det är första gången den här säsongen.

Dela på Facebook 0


Annons:

Kommentarer

3 kommentarer till “Snälla februari, förstör nu inte det här”

 1. Anton, 31 januari, 2012 13:42

  Det finns en liten träningsnarkoman i dig. När vi bodde i Götet tränade du ju flitigt som tusan.

 2. Emma, 31 januari, 2012 14:49

  Heja dig! Jag konstaterar också förvånat att jag lyckats komma igång med träningen efter julen. Men jogga utomhus vågar jag inte än, tycker det är för kallt för lungorna.

 3. Johanna, 31 januari, 2012 15:06

  Anton: Den är väl dold, i så fall. Men med några års mellanrum tittar den ut!

  Emma: Ja jag hör folk prata om att det skulle vara kallt för lungorna, men jag märker då ingenting. Men så har jag aldrig sprungit på sommaren heller. :)

Kommentera?

Följ mitt RSS-flöde