Redaktionsjulklappar (hej hej paljettpumps!)

21 december, 2011, 14:28 i Redaktionsliv | 2 kommentarer

Idag jobbar jag sista dagen innan det bär av hem till Skåne och en veckas julsemester. (Så då slipper ni photoboothbilder från mitt lilla redaktionshörn, hurra?!) Jag firar genom att städa skrivbordet och ha på mig en ny blus – som jag redan spillt ner med både vatten och resterna av min lunch. Classy lady. Och så hade vi lite minijulafton, där jag fick ett par paljettpumps av Annika och lite hårprodukter av Karin. Fint! Annika fick en situpsplatta av mig som hon märkligt nog verkade bli glad över. Karin fick en spelrecension, och den blev hon jätteglad över (fast det kan ha varit på samma sätt som mammor blir glada när de får jättefula teckningar målade av sina uppenbart helt talanglösa barn). Amalia fick en ugglekudde, en minikeps och lite chips och blev oproportioneligt glad. De är så lätta att göra glada, lilla redax. Jag log the christmas spirit-smile, high fivade mig själv och tänkte på mina paljettpumps.

Känns inte alls som om jag ska vara ledig i en vecka med start bara om några timmar. Kanske för att det kommer en taxi och hämtar oss klockan 04.30 imorgon. Känner på mig redan nu att jag kommer spritta av julglädje när klockan ringer. Inte.

En redaktionsjulklapp helt i min anda!

Dela på Facebook 0


Annons:

Kommentarer

2 kommentarer till “Redaktionsjulklappar (hej hej paljettpumps!)”

  1. Mini-Johanna, 22 december, 2011 10:50

    FINASTE!

  2. Johanna Frölander, 26 december, 2011 22:42

    Mini: Det kan aldrig bli för mycket paljetter!

Kommentera?

Följ mitt RSS-flöde