Julrea och semlor

26 december, 2011, 19:48 i Böcker, teve & film, Personligt, Resor | 4 kommentarer

Hej och hå! Jag överlevde julen, med nöd och näppe. Det är sjukstuga här så det har väl inte direkt varit livat, men jag har satt många flipperrekord. Idag åkte vi in till storbyn för att kolla mellandagsrea och både jag och A fyndade minsann. Ett par jeans (Tiger), ett vitt linne (marwin) och en tjock parkas för de där minusgraderna som tack och lov lyser med sin frånvaro (esprit). Ystadaffärerna är mycket märkliga och rear ut basplagg istället för de där säsongsbetonade it-plaggen som vanligtvis slutar sina dagar på rea-borden, så det är lätt att fynda här. Och inte mig emot. Imorgon är det Malmö som gäller, ska träffa finaste bästis-Gullan, Sars och min barnsomsvän Emma. Kommer bli finemang! Nu väntar "Lars and the real girl". Har höga förhoppningar. Igår såg vi "An education" som jag gillade mycket, så se den!

Och eftersom jag är bloggerzka ut i fingerspetzarna har jag förstås fotat min dag. Till ystadbornas förskräckelse. Ni skulle sett minerna när jag bad A kila ut och ta bild på mig genom kaféfönstret. Stor humor (och några rejäla skopor självdistans).

20111226-193525.jpg
Lyckades rätt bra med reashoppingen i ett intesåvintrigt Ystad...

20111226-193632.jpg
innan vi fikade på mitt och Hoffis gamla stammishak Koppen (och jag bad A ta en bild från andra sidan fönstret. So bloggerstyle!)

20111226-193834.jpg
Åt säsongens första semla, vilket jag alltid gör här under julen eftersom de av någon anledning är skittidiga här.

20111226-194053.jpg
Och nu ligger Mira vid mina fötter och äter på ett grisöra som hon fick i julklapp. Dags för Lars and the real girl!

Dela på Facebook 0


Annons:

Kommentarer

4 kommentarer till “Julrea och semlor”

 1. Emma L, 28 december, 2011 09:19

  Åh, Lars and The Real Girl! Snälla säg att du älskade den!

 2. Anna, 28 december, 2011 21:34

  Har mira blonderat sig?

 3. Johanna, 29 december, 2011 15:20

  Ja, den var bra! Rolig och bra. Började flera gånger fnissa mitt i bara för att det var så absurt. Och det här är enda gången jag tyckt att Gossling är lite snygg. Bara plus, med andra ord.

 4. Johanna, 29 december, 2011 15:21

  Ja. Näbaskoja. :) Det är nog blixten som bleker alltihop.

Kommentera?

Följ mitt RSS-flöde