Året 2011: Juli

30 december, 2011, 16:27 i Böcker, teve & film, Kläder, Personligt, Resor | Kommentera

Juli

Det började varmt. Nästan 30 grader ute den andre juli.

 

Köpte den här klänningen på Topshop. Nog sommarens bästa köp.

 

Läste den här boken, bland andra.

 

Det var sådär sommarsommar på riktigt och vi hängde på stranden och ute i skärgården på lediga dagar. Badade massor och vattnet var riktigt varmt. Det var tyvärr ersättningsbussarna vi tvingades åka med till och från Gullmarsplan också.

 

Köpte en cykel för att slippa bussarna och försökte lära Mira att sitta i cykelkorgen. Upptäckte rätt snart att det är tråkigt (läs: jobbigt) att cykla.

 

Vi åkte till Karlstad där vi åkte båt och badade. Hade simskola med Mira. Och så förlorade jag på minigolf.

 

Gick på sista Harry Potter-filmen. Var då såhär snygg. 3D ftw.

 

Ibland funderade jag på att gå ut utan hatten... Men så blev det aldrig så ändå. Förstår fortfarande inte hur jag kunde festa i den varje vecka och inte tappa bort den. Men hatten i fråga har onekligen suttit på många människors huvuden vid det här laget. Och den har varit på många festivaler, som den här pre-popagandafestivalen.

 

Sedan blev det slutet på juli och vi åkte hem till Skåne igen för några dagars sommarsemester. Först regnade det bara vilket jag och Anton tyckte var exotiskt eftersom sommaren i Stockholm var så fin. Och några dagar senare försvann regnet och sommaren kom tillbaka.

 

Och då träffade jag Gulligullankocko som var på traditionsenlig Sverigesemester. Bästa.

Dela på Facebook 0


Annons:

Kommentarer

Kommentera?

Följ mitt RSS-flöde