När jag blir stor vill jag bli lycklig

15 november, 2011, 11:43 i Musik, Personligt | 5 kommentarer

Kära dagbok,

Idag blev jag intervjuad av en tjej från ett mediegymnasium. "Har du alltid velat bli journalist?" undrade hon och jag sa nej och kände mig som en svikare. Svaret "Det bara blev så" är så otillfredsställande för de flesta. Man tycks vilja att det ska finnas en stor och konkret plan, det förväntas nästan av en. För mig är "drömjobb"  något medelklassen kan roa sig med innan de somnar. Men det betyder inte att man inte kan få det ändå. Som tur är.

Den här låten tycker jag mycket om. Lana del Rey med "Video games". Ni också?

Bra video. Och jävligt bra hår på Lana, eller Elizabeth som hon heter egentligen.

Dela på Facebook 1


Annons:

Kommentarer

5 kommentarer till “När jag blir stor vill jag bli lycklig”

 1. Anton, 15 november, 2011 13:21

  Ja! Mycket bra låt.

 2. Johanna, 15 november, 2011 13:22

  Anton: Hjärtis du.

 3. Ikväll är det jag och candy mountain — Johanna Frölander, 15 november, 2011 16:31

  [...] efter att åka hem idag. Ska sätta på lite go musik, som typ det här, tappa upp ett bad, poppa i en Candy mountain från Lush och sjunka ner bland de vaniljdoftande [...]

 4. Emma, 15 november, 2011 20:54

  Jag visste att jag skulle bli journalist redan i åttan. Men riktigt varför jag visste det vet jag inte längre, så egentligen visste jag nog ingenting. (Eh?) Tur att jobbet passade i alla fall. :)

 5. Johanna, 16 november, 2011 08:43

  Emma: Haha, ja. Jag kan inte påstå att jag hade en särskilt klar bild av vad yrket innebar när jag började på JMG egentligen heller. Trodde nog mest att det skulle bli "kul att skriva", typ. Men som sagt, tur att det passade ändå. ;)

Kommentera?

Följ mitt RSS-flöde