Den ledsna clownen

9 augusti, 2011, 13:15 i Skönhet | 5 kommentarer

Ibland är jag väldigt dum i huvudet. Som till exempel när jag ser ett inlägg med fina naglar som Viola/Killercolours gjort och tänker "Sådär kan jag också göra!" och kör all in på en pastellvariant, trots att jag borde veta vid det här laget att det kan jag inte alls. Inte med någon slags värdighet i behåll i alla fall. Varför är det så att vissa saker bara funkar på andra? Man ser det och tänker "Attans så snyggt!" och så testar man på sig själv och så går det bara inte. Haremsbyxor är ett annat strålande exempel. Vår moderedaktör bär upp dem med bravur, medan jag mest ser ut som en förvuxen bebis när jag testar (och det har jag gjort, flera gånger).

Direkt när jag målat klart ena handen kände jag att jag hade gjort bort mig. Men då fanns det ingen återvändo – en clownhand är lika illa som två. Så nu går jag istället runt och känner mig mäkta obekväm. Fast snälla SOLO-redax berömde mina naglar faktiskt. Men det är nog mest för att de vet vem som kommer med kakor då och då.

Den ledsna clownen. (Tumme i "#250" från Depend, pekfinger i "Miami beach" från Viva la diva, långfinger i "Mellow yellow" från Isadora, ringfinger i "Dolce vita" från Isadora och lillfinger i "Miami blue" också från Isadora).

Dela på Facebook 11


Annons:

Kommentarer

5 kommentarer till “Den ledsna clownen”

 1. Mia, 9 augusti, 2011 13:34

  Asläckert ju!
  Jag hade fundering på att göra nått liknande med pride-färgerna under förra veckan men jag landade på kritvitt med fjärilsdekorationer till sist. Ditt fel att jag köpte vitt nagellack btw ;)

 2. Johanna, 9 augusti, 2011 13:38

  Mia: Ja alla säger det men är det någon annan som går runt såhär? Jag är apan i buren. Vitt nagellack är dock supersnyggt så det låter som ett bra köp tycker jag! :)

 3. Rorox, 9 augusti, 2011 14:48

  Hello,
  I'm french and I don't understand anything on your blog, but I love it!!! lol You are very pretty ! :D
  Please help me : I love your hair. What do you put on it and use to have so beautiful hair?
  Thank you
  (please answer on my mail because I don't understand here... i don't know how to be informed when answer or new comment)

 4. helena, 9 augusti, 2011 15:13

  oj. oj. vilka intressanta färgval du gjort, särskilt som kombination. innovativt, spännande och utvecklande. eller ja, du är förstås snygg i allt men alltså... det finns andra färger som är snyggare till exempel en av pastellerna?
  haha, nu har du ju iaf prövat något nytt :)
  puss

 5. Johanna, 10 augusti, 2011 15:23

  Rorox: Haha, didn't know I had french readers. Welcome! And thank you for the compliment on the hair (which I hate, haha!). I do absolutely nothing with my hair, except curse at it from time to time. ;) I try to use good shampoos like Redken or Kérastase. And I always uses heat protection products. That's about it!

  Helena: Börjar tänka om angående naglarna. Har fått väldigt många komplimanger för dem! Bland annat från killen på stället där jag köpte cupcakes idag, och av en tjej jag intervjuade. Färgglada naglar är tydligen ett bra knep om man vill prata mer med främlingar! :)

Kommentera?

Följ mitt RSS-flöde