Kändisintervju med supersnygging

16 juni, 2011, 10:07 i Redaktionsliv | 4 kommentarer

Hej flickor och pojkar. Nu är jag lite nervös, för snart ska jag åka och intervjua en riktig hottie. Han är så snygg att jag kanske kommer fnissa mig igenom hela intervjun. Jag berättade vem det var för Mallan igår och hon skrek rakt ut och körde nästan av vägen. SÅ snygg är han. Och jag har honom helt för mig själv, i fantastiska.. 15 minuter. Så är det med stjärnorna, man får dem oftast bara en liten fjuttstund. Då gäller det att vara effektiv och se snäll ut, så man får svar på inte så snälla frågor. Så idag har jag blommig klänning och mitt allra vänaste leende.

Dela på Facebook 0


Annons:

Kommentarer

4 kommentarer till “Kändisintervju med supersnygging”

 1. Johanna, 16 juni, 2011 11:20

  Men Å vad man vill veta vem det ÄR!

 2. Johanna, 16 juni, 2011 12:32

  Johanna: Nu kommer svaret jag vet att ni älskar: I ett kommande nummer av SOLO..! ;)

 3. Malin, 16 juni, 2011 21:13

  Men ÅH vad man älskar det och vill veta allt om hur han harklade sig, på vilket sätt han blinkade och hur det lätt när han andades .HOT HOT HOT.
  Japp, jag fick till det spontana hornyskriet ordentligt i bilen. Alltid skämmigt när det händer. Man är så väldigt struck-brudig trots alla försök att vara cool, sval och oberoende.

 4. Johanna, 17 juni, 2011 10:28

  Han knöt skorna när jag kom in och det var typ den sexigaste skoknytningen jag sett i hela mitt liv. Jag överdriver inte ens. Han hade några fläckar på jeansen också och i vanliga fall hatar jag fläckar på jeansen men eftersom det var HANS fläckar och HANS jeans så tyckte jag typ att det var rätt sexigt och jagbryrmiginteförjagärsåcool-snyggt. Slurpslurpslurp.

Kommentera?

Följ mitt RSS-flöde