Bondromantik och donuts

10 juni, 2011, 14:41 i Ätbart, Skönhet | Kommentera

För såhär har jag håret idag. Två miniflätor som jag korsat a la Gretchen för att göra ett diadem av mitt eget hår, och sen resten i en knut i nacken. Lite bondromantik såhär på en fredag. Känner mig dock inte alls fin, utan mest som ett stort ollon. Gör det ibland när håret ligger platt mot huvudet (Gullberg vet precis vad jag pratar om) men jag orkade inte pilla mer med det imorse. Och många gillar ju ollon.

Idag har jag lärt mig om New yorks brunchtrender. Cupcakes är sååå ute, ingen överraskning där, men Linnea Johansson (författare, kock och festfixare i det stora äpplet) menade att donuts är det nya heta. Som exempel fick vi smaka på donuts med Baileysfyllning och bränd sockertopping. Jag är inte helimponerad, men det är jag å andra sidan inte av cupcakes heller. Gillar mest att titta på, och göra, dem – de är ju så puttenuttsöta. Donuts tilltalar inte ögat på samma sätt.

I övrigt fick vi lobsterrolls med karamelliserad löksallad. Snodde en bild från Marcellas blogg, mina egna blev helt usliga. Mycket gott!

 

Dela på Facebook 0


Annons:

Kommentarer

Kommentera?

Följ mitt RSS-flöde