Bloggtorka

14 juni, 2011, 12:45 i Redaktionsliv | 3 kommentarer

Jag: Gud vad svårt det är att komma på saker att blogga om...

Annika: Mm, särskilt för dig.

Jag: Va?

Annika: Ja du skriver ju roligt och så. För mig är det dock ganska lätt; jag kan bara ta en ful bild, slänga upp den och skriva nåt strunt. Så ser mitt bloggande ut.

Annika sitter och letar efter fula bilder att slänga upp i bloggen. Av okänd anledning har hon också ett stort juicepaket på skrivbordet. Och en aprikos. Själv kan jag i detta nu räkna till... fyra godisprodukter på mitt eget skrivbord. Men i ärlighetens namn så har jag inga planer på att äta hälften av dem. De har liksom bara hamnat där. Eller jo, filidutterna kommer jag ju att äta upp. Och Brejket. I sinom tid (jag är en samlare, tror jag kanske svalt ihjäl i ett tidigare liv så nu hamstrar jag som kompensation. Har inte fått denna teori godkänd av psykolog).

I hörnet av bilden kan den uppmärksamme dessutom skymta en liten flaska Baileys. Så gör vi det på SOLO.

 

 

Dela på Facebook 0


Annons:

Kommentarer

3 kommentarer till “Bloggtorka”

  1. khuyay, 14 juni, 2011 17:44

    Hahahahahahhaha mycket att göra på jobbet va? ;)

  2. Johanna, 15 juni, 2011 12:14

    Khuyay: Ja väldigt faktiskt! Men är man ett simultanproffs och effektivitetsmonster så är man. ;)

  3. Hatar man såna här? Man gör det va? Förlåt. — Johanna Frölander, 14 juni, 2012 23:45

    [...] i bloggen. Det kanske är fusk? Men jag jobbade i alla fall. Satt och hade bloggtorka vid ett skrivbord fullt av godis, tydligen. Inte mycket har ändrats [...]

Kommentera?

Följ mitt RSS-flöde