Lyxiga frisörlockar

2 maj, 2011, 15:32 i Skönhet | 2 kommentarer

Känner mig ovärdigt trött just nu. Det kom som ett PANG! och verkar försvinna ja, inte alls. Det är ganska kallt i Stockholm idag och när jag fingrade på mina hårtoppar upptäckte jag att de som över en natt blivit läskigt spröda, så när jag kommer hem ska jag sjunka ner i badet och göra en hårinpackning. Bokade klippning på torsdag också. Och på fredag ska jag till tandläkaren för att laga ett hål. Planerar att vara en helt ny människa lagom till helgen.

På tal om hår så fick jag finaste Victorias secret-lockarna gjorda i fredags på det där ghd-eventet på Blå butiken. Jag har rätt mycket hår men frisören Sandra tog sig an mig ändå och det blev megafint.  Jag fick lära mig hur jag ska göra också. Dock något tveksamt om jag kommer lyckas, det där med att återskapa det som frisören gör i salongen brukar ju gå sådär (trots att de intygar att det är "hur lätt som helst"). Tyvärr väntade jag sex timmar innan jag fotade resultatet av Sandras slit, så det här är taget vid två på natten. Men vi kan ju se det som ett bevis på att lockarna höll rätt bra istället.

Jag var faktiskt hemma rätt tidigt i fredags, redan vid midnatt. Kollade lite på BB och fick för mig att jag skulle vänta in Anton (som jobbade). Lyckades faktiskt, vilken kan vara första gången i världshistorien. Försökte göra om bragden på lördagskvällen men då somnade jag i soffan istället. Skyller dock på att jag tittade på The wrestler medan jag väntade. Inte det att den var dålig, för det var den inte, men den var ju så urbota sorglig. Mitt hjärta liksom bara kniiiip, kniiiiip genom hela filmen. Så efter att han fått hjärtattacken somnade jag istället. Kanske inte var ett superaktivt val, men ändå. Sov så himla skönt. Fem plus.

Förresten är jag lite sugen på att klippa lugg. Det blir jag några gånger per år. Ibland, ganska ofta, faller jag för frestelsen. Sedan ångrar jag mig och anklagar anton för hårsabotage (enligt logiken "Du stoppade mig inte alltså är det ditt fel"). Man kan ju tycka att jag skulle kunna ta den här sortens beslut själv vid 25 års ålder (host), men historien visar att jag uppenbarligen inte kan det så nu är anton under strikta order att skjuta ner alla eventuella luggargument. På torsdag ser vi om han lyckades.

Nu ska jag och Annapanna promenera hem. Älskar att ha en kollega att gå hem med från jobbet. Det är en promenad på sådär 40 minuter kanske och en ganska så ultimat avslutning på arbetsdagen. Anna är så himla snäll och go också, det bästa promenadsällskapet.

Dela på Facebook 0


Annons:

Kommentarer

2 kommentarer till “Lyxiga frisörlockar”

  1. Anna, 3 maj, 2011 09:18

    Tack det samma, va snäll du är! :)

  2. Johanna Frölander, 3 maj, 2011 09:43

    Anna: Du är!

Kommentera?

Följ mitt RSS-flöde