Vill du ha gratis tamponger?

28 april, 2011, 13:42 i Redaktionsliv | 8 kommentarer

Vi pratar om menopausen (JA vi jobbar på tjejtidning) och Jessi inleder en mening med "Jo men på grottbjörnens tid..". Någon har läst för mycket tantsnusk. Själv har jag aldrig fallit för Grottbjörnens folk, utan höll mig mer till typisk finlitteratur som Sidney Sheldon och Danielle Steel. Vi gled för övrigt in på ämnet för att vi fått nys om den här sidan. Man anmäler sig och får gratis tamponger en gång i månaden. Hur bra som helst ju! Den enda motkompensationen är att man ska svara på några frågor, och så är det reklam tryckt på själva förpackningen. Ändå väldigt bra grej. In och anmäl er nu bleederz.

Förresten såg jag nu att mitt nagellack matchar förpackningen. Rosa. Typ exakt på pricken samma. Varje gång jag målar rosa på naglarna ångrar jag mig mega. Så även denna gång. Jag gråter där bakom händerna förstår ni. Gråter stora pandatårar. Och det var till och med innan jag insåg att jag färgmatchat naglarna med ett paket tamponger.

Dela på Facebook 5


Annons:

Kommentarer

8 kommentarer till “Vill du ha gratis tamponger?”

 1. Kim, 28 april, 2011 13:56

  Jag har kört på detta i tre månader nu, funkar klockers :)

 2. Johanna, 28 april, 2011 14:04

  Kim: Riktigt bra grej! Mer sånt! :D

 3. kim, 28 april, 2011 19:28

  Ser fram emot den dagen man kan beställa en ny mage på postorder... fatta!! :)
  Alltså inutimagen, inte utanpåmagen. :)

 4. Johanna, 28 april, 2011 20:09

  Kim: Jag kan iofs tänka mig ny utanpåmage också. En mer vältränad. ;)

 5. Susanna, 4 maj, 2011 09:50

  Superfint nagellack!! Kan du inte berätta märke och namn på färgen?

 6. Johanna Frölander, 4 maj, 2011 10:20

  Susanne: Tack. Det är Isadora, nyansen heter Dolce vita. :)

 7. Diana, 5 maj, 2011 09:05

  Vad roligt att vår Monsterbox hittade till din blogg!!

  Ha en underbar dag!

  MVH
  Diana

 8. Alyssa, 21 maj, 2011 23:55

  This post is very usefull thx!

Kommentera?

Följ mitt RSS-flöde