mög(a)

19 april, 2011, 8:03 i Redaktionsliv | 2 kommentarer

Mmm, alltid lika härligt och vakna och känna att ena ögat är pajko. En lins gick sönder i ögat igår och jag gissar att den lyckats skrapa ett litet hål så nu är jag stuck with da glasses. Och såklart ska jag plåtas idag. Tajmingen mina vänner, tajmingen. Jag planerar dessutom att sitta på en uteservering efter jobbet och vad är en uteservering utan solglasögon? Helt värdo. Nya linser borde dock anlända i eftermiddag så vi ska se om det här inte går att lösa på något sätt.

Under tiden äter jag amerikanska pannkakor med lönnsirap och klurar på frågor till kändisen jag ska träffa senare idag. Ikväll ska jag packa för imorgon åker jag hem till Skåne! Det här kommer bli en bra dag!

Och justde, om någon vill ha en turochretur-biljett arlanda-sturup onsdag-måndag så är det bara att hojta. Jag har en för mycket. (Men ni skånekompisar behöver inte oroa er, både jag och anton kommer fortfarande hem över påsk).

Dela på Facebook 0


Annons:

Kommentarer

2 kommentarer till “mög(a)”

  1. Peyton, 21 maj, 2011 23:55

    This was novel. I wish I could read every post, but i have to go back to work now... But I'll return.

  2. Mariah, 22 maj, 2011 09:44

    This post is very usefull thx!

Kommentera?

Följ mitt RSS-flöde