Johanna hjärta Karl Fazer (och höga, höga klackar)

22 mars, 2011, 15:00 i Ätbart, Kläder | 2 kommentarer

Nämen titta så fint jag hittade i godislådan! Det här råkar vara både mitt och chefens favoritgodis så efter mitt fynd sprang hon dit och konstaterade att det inte fanns fler. Fast jag är snäll så hon fick förstås ändå.

Mycket mat (okej, snask då) här i bloggen nu. Känner att jag lever upp till tröjan jag har på mig idag, där står det "J'adore cocoa". Mh-mh-mm! Och på tal om kläder så har jag skinnjacka idag. Enligt min iphone är det hela 12 grader ute. Inte för att jag märker något av det, jag sitter ju här framför datorn. Men det ser onekligen skönt ut. Älskar att gruset är (någorlunda) borta också så man går stabilt i sådana här igen:

(Inte för att lite grus brukar stoppa mig. Inte is eller snö heller för den delen. Jag hade ett par nästan likadana i slöblasket i fredags.)

 

Dela på Facebook 0


Annons:

Kommentarer

2 kommentarer till “Johanna hjärta Karl Fazer (och höga, höga klackar)”

  1. mammaliv, 22 mars, 2011 19:49

    Du är helt sjuk. Hade jag gått i de där hade jag brutit benen av mig alldeles omedelbart. Allting högre än typ 7 cm är big no-no för mig ;) .

  2. Johanna, 22 mars, 2011 21:17

    mammaliv: Haha. En av tjejerna på förlaget frågade mig när vi gick till tväris om de inte är svåra att gå i. Innan jag hann svara nej (jag tycker inte att det är svårare än att gå i vilka andra skor som helst) sa en annan tjej "Men det kan du ju inte fråga henne fattar du väl". Det var roligt tyckte jag.

Kommentera?

Följ mitt RSS-flöde