Jagad av råttor (god morgon)

30 mars, 2011, 9:07 i Bara konstigt | 3 kommentarer

Hörde ett konstigt ljud ovanifrån imorse när jag gick mot bussen. Det lät liksom som... en laser. Eller jag vet inte hur, eller om, en laser låter så det jag menar är typ laserpistoler i tecknade serier. Så jag tittade upp och då såg jag två ekorrar brottas där uppe i trädkronan. Tänkte att det var sött, lite Disney i vardagen liksom, och fortsatte gå. Då märkte jag att de jagade varandra från träd till träd där uppe. Följde efter mig. Och lät som, ja, laserpistoler. Började tänka på att jag faktiskt hört om en tjej som blivit anfallen av ekorre (visserligen i London). Sedan tänkte jag på att de egentligen inte är söta utan mer som råttor med yviga svansar som bor i träd. Sedan tänkte jag på att det verkade vara ett synnerligen ilsket par som förföljde mig. Sedan höll jag armarna över huvudet och sprang resten av vägen.

Funderar på att ringa Aftonbladet och fråga om de vill göra en grej på det. De körde ju rätt hårt på det här med björnen menar jag.

På latin heter ekorre Sciurus vulgaris. Det betyder vulgärt skrämmande.

Dela på Facebook 6


Annons:

Kommentarer

3 kommentarer till “Jagad av råttor (god morgon)”

  1. Maria, 30 mars, 2011 21:03

    well dom är farliga i London! Förstår att de har blivit anmälda. Speciellt i St James Park, där är de värsta ekorrarna!

  2. Johanna, 31 mars, 2011 20:57

    Maria: Haha, kommer kissa på mig nästa gång jag ser en..

  3. Rachel, 22 maj, 2011 09:44

    I really liked reading your post!. Quallity content. With such a valuable blog i believe you deserve to be ranking even higher in the search engines :)

Kommentera?

Följ mitt RSS-flöde