Hattifnatt

25 mars, 2011, 9:54 i Kläder, Skönhet | 10 kommentarer

Hattfredag! Den är inte min utan Antons och jag snodde den när han sov. Känner dock att jag har ganska stor rätt till hatten eftersom det är jag som köpt den och dessutom fraktat den hela vägen över Atlanten. När jag köpte den satt det två små fjädrar i sidan också. Önskar att de fanns kvar, men 2008 (?) kändes fjädrar inte lika kul som det gör idag så jag eller A har väl rivit bort dem. Little did we know. Inte för att jag tror Anton ångrar det så mycket.

Målade naglarna igår kväll också. Isadoras Combat khaki. Hade önskat att det var lite gråare men det är ändå en fin nyans.

Dela på Facebook 4


Annons:

Kommentarer

10 kommentarer till “Hattifnatt”

 1. Maria, 25 mars, 2011 09:58

  vad bra du passar i hatt! :)

  haha ja det kanske vi gör! Hur länge stannar ni i Rom? :)

 2. Johanna, 25 mars, 2011 10:01

  Tack! Och nu blir jag förvirrad, men jag svarade i din blogg iaf. ;)

 3. Anton, 25 mars, 2011 14:34

  Snygg.

 4. Johanna, 25 mars, 2011 14:53

  Anton: Tack pojkvän. Eller syftade du på din egen hatt kanske?

 5. Mia, 28 mars, 2011 07:12

  Det där nagellacket tittade jag också men tyckte det var alldeles för turkost och glittrigt. HMs khaki-gröna nagellack däremot, perfekt!

 6. Johanna Frölander, 28 mars, 2011 08:15

  Mia: Turkost? Glittrigt?? Det är helt matt, inte ett enda glitterkorn eller ens en droppe pärlemor, så du tänker nog på ett annat.. :)

 7. Mia, 28 mars, 2011 15:51

  Hm...
  Jag stod och dregglade över HMs lack men tyckte det var lite väl låg standard även om det nog blir så att jag plockar på mig ett sånt till sist. Sen såg jag att Isadora hade liknande färg och gick glad i hågen bort för att titta på det men dömde fort ut det eftersom det i jämförelse var turkost och glittrigt. Men jag hoppas jag har fel så Isadora har ett i rätt färg, det ser bara så mycket ut som det jag kollade på själv. Vad heter den du har?

 8. Johanna, 28 mars, 2011 18:44

  Mia: Då tänker du nog på en annan färg, för det här är helt matt. Skulle inte kalla det turkost heller. :) Combat khaki heter det som sagt så det är khakigrönt, fast kanske lite krämigare liksom.
  H&Ms lack är för övrigt jättebra tycker jag! De sitter bra, mycket bättre än många av de dyrare lacken. Fast Isadora är som sagt min favorit, även om H&M är god tvåa.

 9. Mia, 29 mars, 2011 08:52

  Really?
  Ibland tycker jag att jag hittat nått lack som sitter bra för att nästa gång jag använder det skavs det av på en gång. Ibland tycker jag till och med att överlacket från OPI försämrar hållbarheten och ibland gör det att lacket sitter en vecka. Fucking vetenskap. Nått grönt blir det så fort jag slipper ut ur tentafängelset =D

 10. Johanna, 29 mars, 2011 15:54

  Mia: Det tycker jag att du ska unna dig! Jag gillar nästan alla gröna nyanser just nu. Kanske inte de för mossigt mörka, de hör vintern till, men alla andra. Kolla in Killercolours här på sajten om du vill ha nagelinspiration, hon är grym!

Kommentera?

Följ mitt RSS-flöde