Det här inlägget kostade mig en ruta choklad

21 mars, 2011, 14:08 i Bloggar och sånt, Konversationer | 3 kommentarer

Här sitter man och äter en rad Fazers blå (favoritchokladen) i godan ro och så TAPPAR JAG SISTA BITEN PÅ GOLVET! Oh, the sadness. Beklagar mig ljudligt en stund innan jag plockar upp mobilen.

Mode-Anna: Vad gör du? Ska du blogga det där nu?

Jag: Ja?

Anna fick ett skrattanfall och frustade fram något om "Dagens ungdom". Men alltså, det är ju det minsta man kan göra. If life brings you en chokladbit tappad på golvet, make ett blogginlägg. Positivt tänkande för tiotalet, typ.

Dela på Facebook 0


Annons:

Kommentarer

3 kommentarer till “Det här inlägget kostade mig en ruta choklad”

 1. Johanna, 21 mars, 2011 14:43

  Hahaha, jag fick tänka en stund innan jag kopplade vad det jobbiga var. Du kunde inte längre äta den eftersom den legat på golvet?

  Jag hade ätit den direkt. Kanske lite äckligt.

 2. Johanna, 21 mars, 2011 15:09

  Johanna: Precis. Hade det varit hemma kanske jag hade gjort det, men här på jobbet går ju alla runt med skor så det känns inte riktigt fräscht..

 3. Johanna, 21 mars, 2011 23:00

  Jag kan förstå det!

  Min kompis Johanna (alla heter visst det) brukar säga att hon minns sekunden då hon förstod att det skulle "bli vi". Att det var mig hon skulle bonda med i den nya klassen (JMG). Ögonblicket: jag tappade tydligen ett chips på golvet när vi var ute, typ i baren, tog upp det och mumsade i mig. Haha. Skäms varje gång jag hör det där men tydligen hade Johanna tänkt "Det där är en tjej som inte är knusslig minsann. Gött!" och sen dess är vi vänner.

  (Så käka chokladen för fasen! ;) )

Kommentera?

Följ mitt RSS-flöde